Signup for ORBIT Newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

 

Togter og ture med Orbit i 2017:

 

Togt 2017-1: (28 dage) Palau (fuldt booket)

Påmønstring: Palau, 1. februar

Afmønstring: Palau, 28. februar

Palau er en af de absolut bedste dykkerdestinationer og der er en grund til at vi kommer tilbage gang efter gang. Her er så mange forskellige slags dykning og dyrelivet er helt i top.

Kajaksejladsen er helt i særklasse og naturoplevelsen er unik.

 


Togt 2017-2: (30 dage) Palau (fuldt booket)

Påmønstring: Palau, 1. marts

Afmønstring: Palau, 30 marts

Palau er en af de absolut bedste dykkerdestinationer og der er en grund til at vi kommer tilbage gang efter gang. Her er så mange forskellige slags dykning og dyrelivet er helt i top.

Kajaksejladsen er helt i særklasse og naturoplevelsen er unik

 


Togt 2017-3: (60 dage) Palau –Philippinerne (fuldt booket)

Påmønstring: Palau, 1. april

Afmønstring: Carmen Bay, Philippinerne, 30. maj

Palau er en af de absolut bedste dykkerdestinationer og der er en grund til at vi kommer tilbage gang efter gang. Her er så mange forskellige slags dykning og dyrelivet er helt i top.

Kajaksejladsen er helt i særklasse og naturoplevelsen er unik

Udover Palaudelen, så er der en 4-5 dages sejltur til Philippinerne hvor vi håber på at få nogle store fisk på krogen. Vi indklarerer i Surigao og sejler derefter til Limasawa, hvor vi tager hul på dykningen. Derefter sejler vi mod Camiguin og Oslob hvor der bliver mulighed for at komme helt tæt på verdens største fisk - Hvalhajen. Når vi har fået nok af hvalhajerne, så sejler vi mod Moalboal hvor vi skal dykke med millioner af Sardiner. Efter Moalboal så går turen videre til Malapascua, hvor vi gerne skulle møde den sjældne Thresher shark. Togtet afsluttes med en sejltur til Carmen Bay og vi afslutter dermed de sidste 10 måneders eventyr.

 


Togt 2017-4: (28 dage) Philippinerne (fuldt booket)

Påmønstring: Carmen Bay, Philippinerne, 14. juni

Afmønstring: Coron, Philippinerne, 11. juli

Vi sejler fra Carmen Bay med kurs mod Cabilao Island, hvor vi tager hul på dykningen. Efter Cabilao går turen til Oslob, hvor vi kommer rigtig tæt på de store hvalhajer. Dauin og Apo Island er næste stop og der er god makrodykning og store skildpadder. Efter Apo Island sejler vi de ca. 100 sømil mod Tubbataha Reef, hvor alt kan ske. Her er masser af hajer og så er sigten helt i top. Efter et intensivt dykkerophold på Tubbataha Reef sejler vi mod Palawan hvor vi skal på jagt efter de gode dykkerspots. Vi satser på at komme forbi Secret Island undervejs mod Coron, hvor vi afslutter togtet med vragdykning på vrag fra 2. Verdenskrig.

 


Togt 2017-5: (15 dage) Philippinerne (ledige pladser på Zaka)

Påmønstring: Coron, Philippinerne, 12. juli

Afmønstring: Coron, Philippinerne, 26. juli

Så starter vi op på vores familietogter med 15 dage om bord på båden sammen med andre familier. Vi kommer til at bo tæt, men vi har masser af plads at lege på og vi kommer på disse togter til at fokusere på dykning, kajak og hygge. Sejladserne vil være begrænset til dagsejladser mellem de fantastiske øer omkring Busuanga. Vi kommer også forbi Coron Island hvor vi besøger Kayangan Lake og Twin Lagoon. Det bliver 14 dage med fuld fart på og masser af oplevelser på familiekontoen. Dykning er en af vores passioner om bord og der vil være mulighed for at tage dykkerkurser om bord på begge både. Dykningen i området er rigtig god og der er bla. skibe fra 2. Verdenskrig, skildpadder, masser af fisk og smukke koraller, så vi vil helt klart opfordre både børn og voksne til at tage hul på livet under overfladen og på den måde finde en fælles interesser, som både børn og voksne er vilde med. 

 


Togt 2017-6: (15 dage) Philippinerne (ledige pladser på Zaka)

Påmønstring: Coron, Philippinerne, 26. juli

Afmønstring: Coron, Philippinerne, 9. august 

Så starter vi op på vores familietogter med 15 dage om bord på båden sammen med andre familier. Vi kommer til at bo tæt, men vi har masser af plads at lege på og vi kommer på disse togter til at fokusere på dykning, kajak og hygge. Sejladserne vil være begrænset til dagsejladser mellem de fantastiske øer omkring Busuanga. Vi kommer også forbi Coron Island hvor vi besøger Kayangan Lake og Twin Lagoon. Det bliver 14 dage med fuld fart på og masser af oplevelser på familiekontoen. Dykning er en af vores passioner om bord og der vil være mulighed for at tage dykkerkurser om bord på begge både. Dykningen i området er rigtig god og der er bla. skibe fra 2. Verdenskrig, skildpadder, masser af fisk og smukke koraller, så vi vil helt klart opfordre både børn og voksne til at tage hul på livet under overfladen og på den måde finde en fælles interesser, som både børn og voksne er vilde med.Dykning er en af vores passioner om bord og der vil være mulighed for at tage dykkerkurser om bord på begge både.  

 


Togt 2017-7: (29 dage) Philippinerne (fuldt booket)

Påmønstring: Coron, Philippinerne, 11. august

Afmønstring: Puerto Galera, Philippinerne, 8. september

Vi starter ud med at sejle en tur til Kayangan Lake og derefter vil vi øhoppe blandt de mange fantastiske øer omkring Busuanga. Vragdykningen her er i særklasse og det skal vi i høj grad nyde godt af. Efter ca. 14 dage sættes der kurs mod Apo Reef, hvor vi har nogle intensive dykkerdage på de mange dykkerspots og så bliver der nok tid til bål på stranden også. Derefter går turen mod Puerto Galera, hvor der er masser af interessant makrodykning.

 


Togt 2017-8: (28 dage) Philippinerne (fuldt booket)

Påmønstring: Puerto Galera, Philippinerne, 9. september

Afmønstring: Carmen Bay, Philippinerne, 6. oktober

Vi starter ud med en lille uges dykning omkring Puerto Galera, hvor der er masser af gode dykkerspots med masser af sjove og underlige creatures. Derefter går turen mod Boracay med den fantastisk flotte White Beach. Her er desuden god dykning og masser af aften/natteliv. Efter Boracay sejler vi mod Malapascua med et par stop undervejs. På Malapascua er det muligt at dykke med de sjældne Thresher sharks. Sidste stræk på turen bliver sejladsen til Carmen Bay, hvor der afmønstres. 

 


Togt 2017-9: (28 dage) Philippinerne (fuldt booket)

Påmønstring: Carmen Bay, Philippinerne, 13. oktober

Afmønstring: Coron, Philippinerne, 9. november

Efter påmønstringen provianterer vi stort og så går turen ellers mod Camotes øerne, hvor vi tager hul på dykkeruddannelse/dykningen. Herefter stikker vi mod Malapascua hvor vi får mulighed for at dykke med de fantastiske Thresher Sharks. Efter Malapascua så sejler vi mod Boracay hvor vi hygger med makrodykning og lidt fest og farver. Apo Reef er næste destination på turen. Her er masser af liv med hajer, skildpadder, store stimer af fisk samt mulighed for at opleve hvad som helst. Efter intensiv dykning på Apo Reef sejler vi mod Coron, hvor vi slutter af med masser af vragdykning og jomfruelig kajaksejlads. Togtet afsluttes i Coron.

 


Togt 2017-10: (41 dage) Philippinerne (fuldt booket)

Påmønstring: Coron, Philippinerne, 11. november

Afmønstring: Coron, Philippinerne, 21. december

Efter påmønstring og proviantering, så vil vi bruge en uges tid på at komme i gang med dykkeruddannelse/dykning. Busuanga området er skabt til kajaksejlads, så der er rigtig gode muligheder for at få nogle uforglemmelige oplevelser i kajakkerne. Næste stop på turen er Linapacan, hvor vi laver explorer dykning og hygger med bål på stranden.

Turen går derefter til Secret Island, hvor vi deltager i kaptajn Kim fra Amazing's 50 års fødselsdag d. 6. december. Det bliver en fest, som du nok aldrig vil glemme.

Efter et par festlige dage på Secret Island sejler vi mod El Nido, hvor vi hygger med god dykning og smuk kajaksejlads. Vi returnerer til Coron, hvor vi cruiser rundt blandt de smukke øer, dykker supergode dyk. Området omkring Coron er kendt for fantastiske vragdyk på skibe fra 2. Verdenskrig og det skal vi selvfølgelig også opleve. Vi slutter af med ophold ved Kayangan Lake og Twin Lagoon på Coron Island, hvor man kan få en kajakoplevelse i særklasse.

 

 


Togt 2017-11: (15 dage) Philippinerne (fuldt booket)

Påmønstring: Coron, Philippinerne, 23. december

Afmønstring: Coron, Philippinerne, 6. januar

Efter påmønstring og proviantering, så tager vi ud til vores Christmas Island, hvor vi fejrer jul. Derefter sejler vi på eventyr blandt de mange øer i området. Vi vil opleve ubeboede øer, bål på stranden, kajaksejlads i særklasse samt vragdykning på vrag fra 2. Verdenskrig. Vi fejrer nytår med bål på stranden og så skal vi på jagt efter naturens vidundere over og under vandet. Det bliver en jul og et nytår, som med garanti ikke går i glemmebogen.