Signup for ORBIT Newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

 

Ruten fra august 2016

Philippinerne - Indonesien - Palau

Generelt:

Alle togter er planlagt lang tid i forvejen. Steder og datoer for på- og afmønstring ændrer vi kun i særlige tilfælde, men ruten for de enkelte togter kan godt ændres både før og under et togt. Det hænger i høj grad sammen med vejrudsigterne og de lokale forhold, som gør sig gældende. De nedenstående togter skal derfor ses som en hensigtserklæring og ikke en garanti. 

 

Togt 2016-6: (49 dage) Dumaguette - Surigao  – Bunaken og Lembeh Strait (Philippinerne og Indonesien)

Påmønstring: Dumaguette, 13. august

Afmønstring: Bitung, 30. september

Dumaquette er startstedet for vores eventyr, lige om hjørnet ligger de STORE hvalhajer og venter på os.. GARANTI.. Herefter en god sejlads på 80 sømil, hvor vi lige tester vores søben, til den spændende vulkan Ø Camiguin hvor vi vil udforske øen på motorcykel samt dykke på en sunken kirkegård. Planen er også et smut forbi den smukke ø Limazawa og dykker stedet Padre Burgos på øen Leyte. Vi regner med at bruge ca 14 dage i Philippines. 

Vi clearer ud af Philippines i Surigao hvorefter kursen bliver sat fra Surigao mod Sulawesi, planen er at sejle ca 100 Sømil fra kysten af Mindanao for at undgå problemer. Der er ca. 420 sømil til de første Indonesiske øer, forventer det vil tage 3-4 dage med Ocean sejlads. Derefter er der ca 200 sømil ø-hopping til Sulawesi hvor vi cleare ind i landet. Herefter er planen er at sejle på en dykkerferie til marineparken Bunaken i en ugens tid. Highlight på Sulawesi er også det berømte Lembeh Strait, verdens bedste macrodykning med de mest underlige undervandsvæsner. Der er også muligheder for landture rundt på Sulawesi hvis du bliver træt af dykning. 

Togtet stopper i Bitung, Lembeh Strait hvor der er gode forbindelser, ca 40 km ind over land, til den internationale lufthavn i Manado. 

 


Togt 2016-7: (29 dage) Lembeh Strait og Raja Ampat (Indonesien)

Påmønstring: Bitung, 2. oktober

Afmønstring : Sorong, 30. oktober

Lembeh Strait er nok verdens bedste sted for makro dykning. Her findes et utal af finurlige væsener under vand. Efter massiv dykning sejler vi til Raja Ampat området via mange af de Indonesiske øer.

RAJA AMPAT...et top 5 dykkerspot i verden. Det er uspolerede øer uden turister med en suveræn verden under havoverfladen.

Vi var her i 2012 og har villet tilbage lige siden...dette er en unik tur i et meget spændende område. Et område som er svær at rejse i medmindre man er om bord på en båd.

Togtet byder primært på dagsejladser.

 


Togt 2016-8: (30 dage) Raja Ampat inkl. Misool

Påmønstring: Sorong, 1. november

Afmønstring: Sorong, 30. november

Raja Ampat inkl. Misool er et område med en wow faktor over norm. Her er isolerede øsamfund, blåt vand og dykning i særklasse. Sidst så vi spækhuggere og kaskelothvaler.

Togtet byder primært på dagsejladser.

 


Togt 2016-9: (60 dage) Raja Ampat – Cendrawasih Bay - Palau

Påmønstring: Sorong 2. december

Afmønstring: Palau, 30. januar

Sidst vi sejlede denne tur i 2012 var vi så heldige at dykke med manta rays, hvalhajer og delfiner. Derudover så vi en leatherback turtle lægge æg og fangede en kæmpe sailfish, så forventninger er store til dette togt.

Togtet byder på dagsejladser, et par natsejladser samt en 4-5 dages tur.