Signup for ORBIT Newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

 

Ruten 2013: Januar - december

Palau - Micronesia - Marshall Islands - Kiribati - Samoa - Tuamotuatollerne - Marquesas Islands

Der er i 2013 følgende fem togter:

Togt 1: Palau: Påmønstring på Palau 20-21. januar. Dette togt er forbeholdt familie/venner. Her vil vi nyde det fantastiske Palau med dykning i særklasse og hyggelige dagsejladser. Afmønstring 14-15. februar. Varighed 26 dage.


Vis Togt 2013-1 på et større kort

 

Togt 2: Palau - Chuuk Lagoon: Påmønstring på Palau 17-18. februar. Et togt, der henvender sig til rigtige eventyrere. Vi sejler i nogle af de mest øde egne i verden og kommer her forbi meget primitive spændende øsamfund samt ubeboede atoller. Her er ingen internet, cafe'er eller supermarkeder og det bliver skønt. Sejladsen er flerdages sejladser af 1-7 dages varighed. Afmønstring i Chuuk Lagoon 10. maj. Varighed 82 dage. 


Vis Togt 2013-2 på et større kort

 

Togt 3: Chuuk Lagoon - Marshall Islands - Kiribati - Samoa: Påmønstring i Chuuk Lagoon 13-14. maj. Endnu et togt hvor vi befinder os i nogle af de mest øde områder i Stillehavet. Her har vi ikke været før og vi glæder os til at møde de lokale, nye dykkerspots samt nyde de smukke øer og atoller. Sejladsen bliver en blanding af dagsejladser samt flere sejladser af op til 7 dages varighed. Afmønstring på Samoa 3. september. Varighed 114 dage.


Vis Togt 2013-3 på et større kort

 

Togt 4: Samoa - Suwarrow - Penhryn - Tahiti - Tuamotuatollerne - Marquesas Islands: Påmønstring på Samoa 4-5. september. Her skal vi forbi de to atoller Suwarrow og Penhryn, som skulle have noget meget interessant dykning og det ser vi frem til. Det bliver fantastisk at komme tilbage til Tahiti, Tuamotuatollerne og Marquesas Islands, som står klart i hukommelsen, som en af de absolut største oplevelser gennem vores hidtidige fire års sejlads. Sejladsen bliver flere længere stræk af op til 7 dages varighed. Afmønstring på Nuku Hiva 19. december. Varighed 106 dage.


Vis Togt 2013-4 på et større kort

 

Togt 5: Marquesas Islands: Påmønstring på Nuku Hiva 20. december. Vi gemmer os for orkansæsonen, der huserer længere sydpå fra december - marts. På dette togt bliver der rig mulighed for at opleve de utrolig smukke bjergrige øer samt nyde godt af de meget gæstfrie lokale. Der er endvidere mulighed for at dykke med både mantarays og hammerhajer. Togtet bliver muligvis ledet af en erfaren feriekaptajn, idet vi måske er i Danmark på juleferie. Sejladsen bliver en blanding af dagsejladser samt et par sejladser af 1-2 dages varighed. Afmønstring på Nuku Hiva 28-29. januar. Varighed 41 dage.


Vis Togt 2013-5 på et større kort