Signup for ORBIT Newsletter here...Print?Tell a friend about this page...

Kajak 

 

 Vores IPP2 Havkajakkurser henover sommeren er nu på plads, se under begivenheder på Orbits Facebookside for yderligere informationer

 

     

Vi har to helt nye kajakker og det giver os en unik mulighed for at udforske de smukke atoller og kyststrækninger, vi besøger undervejs. I kajakkerne har man en fremragende mulighed for at liste sig helt tæt på dyreliv såsom hvaler, delfiner, skildpadder m.m.

Kajakkerne er plastikkajakker med tilhørende skørter og pagajer. Obs. vi har ingen svømmeveste! Kajakkerne giver os også en større fleksibilitet, idet vi så ikke altid er nød til at tage gummibåden ind til land, hvilket også reducerer benzinforbruget til påhængsmotoren.

For jer som gerne vil benytte kajakkerne på Orbit, så er der følgende tre muligheder:

  1. Du kan tage IPP 2 uddannelsen i Danmark hos Ken i perioden 1. maj - 30. september 2017. Se vores facebookside for datoer. Prisen er 2.500,- inkl. certifikat og det tager en weekend. Herefter kan du benytte kajakkerne på Orbit kvit og frit.
  2. Du kan tage IPP 2 uddannelsen i Danmark hos en anden udbyder. Herefter koster det kr. 1.000,- for at benytte kajakkerne mens du er om bord på Orbit.
  3. Du har IPP 2 certifikat. Du betaler kr. 1.000,- for at benytte kajakkerne mens du er om bord på Orbit.

Der er andre forhold, som er gældende når man sejler kajak i troperne og det er der ikke så mange andre instruktører, som er klar over. Det kommer Ken også ind på. For os er det vigtigste, at I er klædt på til kajaksejladsen derude og kan fokusere på at nyde den fantastiske natur, I bliver en del af.

Hvis I skulle være interesseret i at deltage i et kursus, så skriv til Ken på kbjakobsen1971@gmail.com. Kender I andre som er interesseret i at tage kurset, så er de også velkommen.